Termopane Europlast

Producem și montăm tâmplărie PVC clasa A

Despre noi

Europlast - pe piață din 2006

Europlast și-a început activitatea în 2006, în Fălticeni, ca producător de tâmplărie PVC cu geam termopan. Compania s-a dezvoltat constant, ajungând astăzi un jucător important pe plan regional, cu o cifră de afaceri de aproape 2 mil. Euro și 30 de angajați.

Datorită creșterii companiei și implementării de noi soluții tehnice, ne-am extins serviciile și la nivel național. În plus, în urma solicitărilor primite de la alte companii din zona UE, am implementat un departament întreg dedicat pieței externe.

Scopul nostru

Pe parcursul anilor, am deschis două magazine de prezentare și desfacere în Târgu Neamț și Gura Humorului. Astfel, compania și-a crescut notorietatea, s-a extins și a câștigat încrederea clienților. Dorința Europlast este de a deservi clienți pe un areal din ce în ce mai larg și de a fi permanent aproape de ei.

Scopul nostru este să devenim cel mai important producător regional de tâmplărie PVC și accesorii, susținuți de încrederea câștigată din partea clienților, prin efortul constant de a oferi calitate, profesionalism și seriozitate în tot ceea ce facem.

Avantajele Produselor Europlast

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi clienților un plus de confort, siguranță, funcționalitate și valoare estetică, prin instalarea de tâmplărie PVC din producție proprie. Furnizorii cu care lucrăm ne asigură capacitatea de a produce o gamă largă tâmplărie și accesorii, cu raport optim preț-calitate, adaptată oricărei cereri venite din partea clienților noștri.

Îmbunătățirea continuă a procesului de producție și adaptarea la noile cerințe ne plasează ca un partener de încredere atât pentru clienții noștri locali, dar și pentru partenerii noștri din alte țări.

De ce să alegeți europlast