Termopane Europlast

Producem și montăm tâmplărie PVC clasa A

Despre noi

Lider pe zona Moldovei în producție și montaj tâmplărie PVC cu geam termopan

Europlast si-a inceput activitatea in 2006, în Fălticeni, ca producător de tâmplărie PVC cu geam termopan. Compania s-a dezvoltat constant, ajungând astăzi un jucător important pe plan regional, cu o cifră de afaceri de aproape 2 mil. Euro și 30 de angajați.

O mișcare inteligentă, in decursul anilor, a fost deschiderea suplimentară a două magazine de prezentare și desfacere în Târgu Neamț și Gura Humorului. Compania a reușit, astfel, să-și crească notorietatea, să se extindă regional și să câștige încrederea clienților prin prezență locală și atenție constantă acordată acestora.  Dorința Europlast este aceea de a deservi clienți pe un areal din ce în ce mai larg și de a fi permanent aproape de ei.

Tâmplăria Europlast utilizează profile ecologice Ramplast, cu un raport optim preț-calitate, provenind de la cel mai mare producător de PVC din țară. Sticla Saint-Gobain și feroneria GU completează tabloul furnizorilor de top cu care lucrează compania. Producția se realizează în regim propriu, la fabrica din Fălticeni, utilizând mașini-unelte de ultimă generație, cu respectarea standardelor de calitate europeană SR EN 14351-1 și ISO 9001.

Transportul, montajul și serviciile de garanție și post-garanție sunt asigurate de echipe proprii.

Misiune

Misiunea companiei Europlast este aceea de a oferi clienților săi din zona Moldovei (și nu numai) un plus de confort, funcționalitate, valoare estetică și siguranță prin instalarea de tâmplărie PVC din producție proprie. Rețeaua noastră de magazine ne ajută să fim aproape de clienți iar furnizorii cu care lucrăm ne asigură capacitatea de a produce o gamă largă tâmplărie și accesorii, cu raport optim preț-calitate, adaptată oricărei cereri venite din partea clienților noștri.Viziune

Să devenim cel mai important producător regional de tâmplărie PVC și accesorii, susținuți de încrederea câștigată din partea clienților, prin efortul constant de a oferi calitate, profesionalism și seriozitate în tot ceea ce facem.Valori

Competență: cu peste 20.000 de lucrări realizate în 15 ani, avem experiență și profesionalism.
Creativitate: găsim soluții la orice provocări și aducem inovație bazată pe tehnologii de ultimă generație.
Rapiditate și flexibilitate: rezolvăm cererile venite din partea clienților în cel mai scurt timp posibil, la standardul de calitate dorit.
Implicare: fiecare lucrare este o carte de vizită și de aceea îi acordăm maximum de atenție.
Spiritul de echipă: cooperăm, comunicăm, ne respectăm și avem încredere reciprocă, atât în interiorul companiei cât și în relația cu clienții, furnizorii și colaboratorii noștri.