Termopane Europlast

Producem și montăm tâmplărie PVC clasa A

Servicii

Asigurăm prin forțe proprii întregul proces, de la măsurători și proiectare până la montaj și post-garanție

Consultanță și proiectare

Pentru a găsi cea mai bună soluție, adaptată nevoilor dumneavoastră, specialiștii noștri se deplasează la fața locului pentru a evalua corect situația și a vă propune o lucrare care să satisfacă toate doleanțele, atât din punct de vedere funcționalități, design și calitate, cât și ca preț și condiții de plată.e de la alți furnizori.

Transport și montaj

Odată ce lucrarea a fost realizată în fabrica noastră din Fălticeni, aceasta va fi transportată cu mijloace proprii specializate, în siguranță, la locul unde urmează a fi instalată. Montajul este asigurat de echipe specializate, care vor demonta tâmplăria anterioară cu un minim de stricăciuni și vor monta noua tâmplărie conformându-se standardelor tehnice și de calitate cerute.

Garanție și post-garanție

În perioada de garanție de 3 ani vor fi remediate orice defecțiuni apărute la nivelul tâmplăriei, a sticlei sau mecanismelor utilizate. Atunci când apar probleme de funcționalitate (ex. o fereastră nu se închide bine după ce intră în regim normal de exploatare) clienții vor apela numărul de telefon menționat în certificatul de garanție, iar o echipă se va deplasa în cel mai scurt timp posibil (max. 48h) pentru a remedia problema apărută.

Durata de viață a tâmplăriei Europlast este de 50 de ani, atâta vreme cât aceasta va fi exploatată corect și întreținută periodic (ex. unsoare siliconică aplicată garniturilor, lubrifierea balamalelor, verificarea și reglarea mecanismelor de închidere). De aceea, compania asigură servicii de reglaj și întreținere post-garanție, oferind astfel clienților săi posibilitatea de a beneficia la maxim de investiția făcută. Oferim astfel de servicii nu doar lucrărilor executate de noi ci și pentru cele realizate de alți producători.


Contactați-ne la office@termopane-europlast.ro sau la telefon +40 758 223 568 pentru mai multe detalii.